LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodega Reverón

Bodega Reverón op Tenerife
Bodega Reverón op Tenerife
Bodega Reverón op Tenerife

Hooggelegen ecologische wijngaarden

In Vilaflor, in het zuiden van Tenerife en op een hoogte van 1300 meter boven de zeespiegel, liggen de wijngaarden van Bodega Reverón. Hier worden het natuurlijke landschap en de spectaculaire uitzichten gecombineerd met een uitvoerige controle van de gewassen en een zorgvuldige selectie van de grondstoffen, met wijnen met een authentiek karakter en eigen persoonlijkheid als resultaat. De listán blanco druivensoort wordt het meest gebruikt om de witte wijnen te produceren en de listán negro, tempranillo of castellana voor de rode wijnen, meestal op basis van ecologische landbouw.

Recreatiezones en rondleiding

De bodega heeft recreatiezones die ideaal zijn om de bezoeker te laten genieten van een wandeling, samen met een winkel met producten van eigen makelij zoals wijnen, mojo, kazen, honing of vijgenbrood. Aanbevolen wordt de rondleiding te doen om de herkomst van de wijnen uit de eerste hand te ontdekken en drie variëteiten te proeven.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN