LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodegas Martinón

Bodegas Martinón op Lanzarote
Bodegas Martinón op Lanzarote

Gesensibiliseerd voor ecologische wijnbouw

Deze prachtige bodega in het dorpje Masdache in het centrumzuiden van Lanzarote, werd in 2006 opgericht door de familie Martinón, die besloot een fascinerend project op te starten. Dankzij hun sensibilisering voor ecologische wijnbouw en het gebruik van nieuwe technologieën, slagen ze erin uitzonderlijke malvezijwijnen te produceren. In de omgeving van de bodega valt de overvloedige aanwezigheid van wijnstokken en weelderige druiventrossen op. Stenen muren, kuilen en geulen zijn harmonieus geïntegreerd in het landschap, wat voor een prachtig plaatje zorgt.

Eerste 100% malvezijwijn van Lanzarote

Bodegas Martinón werkt dagelijks om wijnen van de allerhoogste kwaliteit te vervaardigen. Ze slaagden in hun doel door hun eerste Martinón 100% malvezijwijn van Lanzarote te produceren, met een gedurfd ontworpen en minimalistisch etiket en een kunststof kurk om de jeugdigheid ervan beter te bewaren. De Bodega biedt interessante rondleidingen aan, ideaal om van de wijnen te genieten, heerlijke aperitieven te proeven en de verborgen plekjes van Masdache te ontdekken.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
Ja

Ja

ONTDEKKEN