LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodegas Vega Norte

Bodegas Vega Norte + Bodegas in La Palma
Bodegas Vega Norte + Bodegas in La Palma
Bodegas Vega Norte + Bodegas in La Palma
Bodegas Vega Norte + Bodegas in La Palma

Unieke wijnen in de noordwestelijke hoek van La Palma

Bodegas Noroeste van La Palma, beter bekend onder de merknaam Vega Norte, produceert wijnen in het noorden van het eiland La Palma sinds 1998. Momenteel verwerkt zij elk jaar overvloedige oogsten Listan druivensoorten, negramoll, Albillo almuñeco en geoogst in de gemeenten van Tijarafe, Garafía en Puntagorda. Zij produceert een breed scala van rode en witte wijnen, waarvan de meest prestigieuze uitstekende wijnen zijn en koolzuur maceratie. Emblematische is de rode wijn van tea, welke twee weken doorbrengt in Canarische den vaten.

Wijnproeverij en ambachtelijke landbouwproducten

Gelegen aan de weg naar Bellido, het volledig agrarisch gebied van het dorp Tijarafe, biedt Noord-Vega wijnmakerij rondleidingen van haar faciliteiten om een begeleide proeverij van vier witte en rode wijnen, alsook tea wijn. U kunt ook een aantal landbouwproducten van de regio gebruiken, zoals amandelen, bananen en vijgen. De bodega kan in de ochtenden en middagen, bezocht worden van maandag tot en met vrijdag, en alleen in de ochtend op zaterdag. Zondag gesloten.Los domingos está cerrada. In deze bodega is er bovendien een winkel om hun wijnen kopen.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN