LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodegas Las Tirajanas

Bodegas Las Tirajanas + Bodegas in Gran Canaria
Bodegas Las Tirajanas + Bodegas in Gran Canaria
Bodegas Las Tirajanas + Bodegas in Gran Canaria

Acht wijnen die Gran Canaria vertegenwoordigen

Bodegas Las Tirajanas is gelegen in het centrum van Tunte, in de zuidelijke regio van het eiland Gran Canaria. Hun wijnen worden gemaakt van oogst die de wijnmakerij partners bijdragen uit verschillende gebieden van het eiland, waar de druiven gekenmerkt door verschillende microklimaten worden geoogst. Dit wijnhuis is dagelijks geopend voor bezoekers (behalve op feestdagen) en biedt twee manieren om de faciliteiten te zien en te testen voor hun acht soorten wijn die gemaakt zijn met druiven uit de witte variëteiten, Malvasia, verijadiego, Albillo, Verdello, Listan en Muscat.

Wijnproeverijen met commentaar en ambachtelijke producten

Op een rondleiding van het wijnhuis Bodegas Las Tirajanas ken je de cultuur van Gran Canaria met proeverijen van hun belangrijkste wijnen. Gedurende een uur kan je ze ook combineren met drie soorten wijn met gastronomische proeverijen van producten typisch voor de regio als olijfolie, ambachtelijke kaas en olijven met knoflook saus en broodproducten. Om optimaal te genieten van het bezoek is het noodzakelijk te reserveren. Open elke dag behalve op feestdagen, de bodega en winkel kunnen bezocht worden van maandag tot en met vrijdag met ruime openingstijden en op zaterdag en zondag op de ochtend uren.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN