LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodega Los Berrazales

Bodega Los Berrazales + Bodegas van Gran Canaria
Bodega Los Berrazales + Bodegas van Gran Canaria
Bodega Los Berrazales + Bodegas van Gran Canaria

Artisanale wijnen tussen koffie en appelsienen uit de Canarische Eilanden.

Gelegen aan de voet van de kliffen van Tamadaba, in de uitlopers van de vallei van Agaete, ten noordwesten van het eiland Gran Canaria, ontwikkelt Bodegas Los Berrazales haar wijnactiviteiten op het terrein van La Laja, ook bekend om zijn koffieplantages en sinaasappelen. In dit gebied, beheert de familie-Jorge Lugo een wijnmakerij die put uit een wijngaard van zwarte Listan variëteit geteeld volgens traditionele methoden. Rood, rosé en witte droge en semi-sec wijnen worden er gemaakt.

Rondleiding door de bodegas en een wijnwinkel

Bodega Los Berrazales biedt de mogelijkheid om zijn wijn te kennen op het terrein. Elke dag, van maandag tot vrijdag, ontvangt het bezoekers met voldoende tijd en op zaterdag en zondag op afspraak. In de tour wordt de wijnbereiding behandeld, met sinaasappels en koffie gegroeid op de boerderij van La Laja. U kunt de huiswijn, in flessen met een ontwerp van de Canarische kunstenaar Pepe Damaso, kopen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN