LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Tijarafe - Porís de Candelaria

Descubriendo la abrupta costa de Tijarafe
Se trata de un sendero circular que discurre por la abrupta costa de Tijarafe para acabar en el Porís de Candelaria, uno de los rincones más genuinos de la isla. Es una ruta engañosa, ya que puede parecer corta y fácil, pero hay que tener en cuenta el gran desnivel que salva. Durante el recorrido, se pasa por lugares como el Topo de Capote, Lomo del Viudo, Las Lajitas, el Descansadero de la Higuera de Las Barqueras o las Cuevas de Los Barqueros hasta llegar a Punta de las Salemas, descendiendo hasta al Proís de Candelaria con su bahía y sus cuevas.
Length
10 kilómetros
Localidad
Tijarafe

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Wandel niet buiten de toegestane gebieden en respecteer de borden op de paden. Als u van de toegestane paden afwijkt, kan dat schade aan het milieu toebrengen en ook gevaar opleveren voor u en uw medereizigers.
- Het is veiliger om uw huisdier aan de lijn te houden.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met overdreven lawaai (luide muziek, geschreeuw...).
5
54784
10 13
262
10045