Mirador Izcagua

Beleef het gevoel van over een ravijn te vliegen

Een bezoek aan dit uitkijkpunt is een unieke ervaring. Door de enorme glazen ramen kan de bezoeker genieten van adembenemende panoramische uitzichten die het gevoel geven dat u over het ravijn van Izcagua vliegt. Dit opmerklijke uitkijkpunt bevindt zich in Puntagorda, in het noordwesten van La Palma, dicht bij de populaire markt Mercadillo del Agricultor en het recreatiegebied El Fayal, verplichte haltes bij een bezoek aan deze streek van het eiland. De ideale plaats om de amandelbomen en wijngaarden te bewonderen en te genieten van prachtige landelijke landschappen die zo typerend zijn voor de geografie van La Palma.

Bewonder het prachtige landschap vanuit de hoogte

Vanop dit uitzonderlijke uitkijkpunt is de enorme ecologische waarde zichtbaar van het ravijn van Izcagua, een van de meest bruuske van de Canarische Eilanden. Het is een verplichte halte voor de bezoeker van La Palma die de speciaalste plekjes wenst te ontdekken. Vanop dit toeristische plekje is de onmetelijkheid van de klif duidelijk zichtbaar en toch is de omgeving eenvoudig bereikbaar en toegankelijk voor toeristen, met voetgangerszones en parkeergelegenheid. Een spectaculair panoramisch uitkijkpunt, aangelegd op de rand van de afgrond zodat u vanuit de hoogte optimaal kunt genieten van het duizelingwekkende landschap van La Palma.

Beschermd gebied
Nee
Parking
Localidad
Puntagorda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting. telescopen en verrekijkers) met respect en zorg.
- Respecteer de borden langs de paden. Als u van de toegestane paden en gebieden afwijkt, kan dat schade aan het milieu toebrengen en ook gevaar opleveren voor u en uw medereizigers.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met overdreven lawaai (luide muziek, geschreeuw...).
5
9
10
262
10045