Mirador El Serradero, Puerto de Santo Domingo

La mejor panorámica de la costa de la Villa de Garafía

Este mirador ofrece una de las mejores vistas de la isla de La Palma. Desde este punto se puede contemplar una hermosa panorámica de la abrupta costa de la Villa de Garafía –el Roque Santo Domingo, el Roque de Las Tabaibas y el Roque del Guincho– y la inmensidad del océano Atlántico. Un lugar solitario y alejado, pero perfecto para perderse, desconectar y admirar la naturaleza volcánica de La Palma. Para llegar, es necesario transitar por una carretera de curvas y caminar unos 20 minutos.

Altitude
200 m
Flora fauna interest
Parking
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting. telescopen en verrekijkers) met respect en zorg.
- Respecteer de borden langs de paden. Als u van de toegestane paden en gebieden afwijkt, kan dat schade aan het milieu toebrengen en ook gevaar opleveren voor u en uw medereizigers.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met overdreven lawaai (luide muziek, geschreeuw...).
5
9
10
262
10045