Mirador Barranco de Los Poleos (Chincho)

Un lugar donde admirar la orografía del norte de La Palma

El mirador de los Poleos está situado en la parte norte de la isla de La Palma y permite observar su representativa orografía, concretamente la zona del Barranco de Juan Díaz y del Barranco de Franceses. El mirador está situado a unos 1.4000 metros en la carretera de las Mimbreras (LP 109), que une la Villa de Garafía con Barlovento. Inaugurada en noviembre de 1959, esta vía supone un recorrido de unos 15 kilómetros donde admirar la exuberancia del bosque de laurisilva y el abrupto relieve del norte insular.

Altitude
1.400 m
Flora fauna interest

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting. telescopen en verrekijkers) met respect en zorg.
- Respecteer de borden langs de paden. Als u van de toegestane paden en gebieden afwijkt, kan dat schade aan het milieu toebrengen en ook gevaar opleveren voor u en uw medereizigers.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met overdreven lawaai (luide muziek, geschreeuw...).
5
9
10
262
10045