Puerto de La Cruz - Zona turística

Traditie en toeristische bestemmingen om te bezoeken

Onder de ogen van de Teide, de derde hoogste vulkaan in de wereld vanaf de onderzeese basis, en omringd door de Atlantische Oceaan vulkaan, ontvangt Puerto de la Cruz graag toeristen sinds de negentiende eeuw. In deze stad in het noorden van Tenerife kunt u een wandeling maken tussen de typische Canarische gebouwen met gemanicuurde stranden van de kust, of een leuke dag in de dierentuin Loro Parque. Om los te koppelen, is het het beste om de dag door te brengen in de zoutwaterzwembaden van Lago Martiánez, ontworpen door César Manrique.

Een aangepaste vakantie in het noorden van Tenerife

Met een verscheidenheid aan hotels, zullen de bezoekers het gemakkelijk vinden om accommodatie te vinden die past bij uw smaak. De nabijheid van het Nationaal Park van de Teide en het transport maken deze stad een belangrijk punt om Tenerife te kennen. El Puerto de la Cruz is de plaats waar de Canarische cultuur en vrije tijd samenkomen, waar u kunt genieten van de zee, maar ook het unieke landschap van het noorden van het eiland.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045