Playa de Las Américas

Plezier voor het hele gezin in het zuiden van Tenerife

In Playa de las Americas in het zuiden van Tenerife, is het praktisch onmogelijk je te vervelen. De straten zijn bezaaid met winkels en cafés en de zon nodigt u uit om te ontspannen op het strand, op elk moment van het jaar. Het is een ideaal voor het hele gezin als de recreatie voor alle leeftijden zeer groot is: watersport, wandelen tussen de winkels en winkelcentra of genieten van de zonsondergang vanaf het terras van een restaurant zijn slechts een paar ideeën voor een perfecte dag.

Bestemming voor een rustige en ontspannen vakantie

De promenade is ideaal om te wandelen op elk moment van de dag tussen de palmbomen en zandstranden. In de avond kunt u ontspannen luisteren op een van de bars die bestaan in het zone om de muziek te beleven. Bovendien is er de grote verscheidenheid aan restaurants en hotels wat Playa de las Americas een perfecte bestemming maakt voor een vakantie, een bestemming die niets doet missen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
LGTBI
Localidad
Playa de Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045