Los Gigantes

Bestemming om langs de kliffen van Los Gigantes te rusten

Het aangename klimaat van Tenerife en het indrukwekkende landschap van Los Gigantes, in het westen van het eiland, maken deze bestemming een unieke plek om te ontspannen en tot rust komen. De kliffen van Los Gigantes lopen tot 600 meter hoog en, hoewel het mogelijk is ze te bewonderen van het zandstrand, is er niets beter dan een boottocht naar de basis van deze monumentale stenen muren en, bij zonsondergang , te liggen in het zwarte zand strand met uitzicht op het naburige eiland La Gomera.

Duiken in de grote onderwater rijkdom ten westen van Tenerife

Duikliefhebbers vindt in Los Gigantes een onvergetelijke onderwater landschap, vooral in de baaien verscholen tussen de rotsen. Vanuit de haven kan ook kajaks of boottochten huren om dolfijnen en walvissen te zien. In Los Gigantes zijn er verschillende hotels en aparthotels voor de ontspannende ervaring en een verblijf in deze stad voldoet aan de behoeften en smaken van iedere toerist die een bezoek brengt.

Accommodations
Beach
Has catering
Public transport
Poort
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045