Los Cristianos

Gouden stranden in het zuiden van Tenerife

Los Cristianos in het zuiden van Tenerife, is de ideale plek om rust en ontspanning te combineren met plezier. Regenereer je energi:e niets als liggend in het zand luisteren naar de zee tijdens de dag en bij valavond, een wandeling door de winkelstraat en een drankje in een van de terrassen. Bovendien ziet u het nabijgelegen eiland La Gomera, dat u kunt bezoeken door een boot te nemen in de haven van Los Cristianos zelf.

Een breed scala aan recreatieve sfeer in Tenerife

In Los Cristianos, dankzij de nabijheid van de haven, zijn er een verscheidenheid van activiteiten op het water, van vissen tot walvissen kijken of duiken. Daarnaast wordt de zeevarende essentie niet verloren in de oude stad: in hun restaurants kunt U een verscheidenheid aan visgerechten uitkiezen. De winkels en bazaars te vinden in de passage tussen de twee stranden van Los Cristianos zijn de beste plek om te artesanie of 'souvenirs' te kopen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Poort

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045