Costa Adeje

Een luxe bestemming in het zuiden van Tenerife

Costa Adeje is de bestemmin in het zuiden van Tenerife, waar luxe en exclusiviteit elkaar ontmoeten. Geniet van uw shopping centra vol boetieks van internationale bedrijven of het waterpark Siam Park en prachtige attracties aangeboden zijn enkele van de mogelijkheden die deze hoek van de Canarische Eilanden aanbiedt. Zijn warme klimaat is ideaal voor het testen van watersport en te zonnebaden op de stranden van gouden zand elke dag van het jaar.

Het beste entertainment van Tenerife

Het meest exclusieve hotelketens hebben hotels in Costa Adeje, van appartementen tot veeleisende luxe villas. Restaurants met typische Canarische en internationale gerechten zijn gemengd in de lanen, waar bezoekers kunnen ontspannen met een wandeling voor het diner. Voor het contact met de zee er is niets beters als een boottocht naar de walvissen en dolfijnen te zien in hun natuurlijke habitat en ontdek de schoonheid van de oceaan door middel van duiken.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045