Puerto del Carmen

Onvergetelijke vakantie aan zee

Waarom is Puerto del Carmen een van de meest voorbereide als toerisme enclave? Misschien wel de zes km van gouden zandstrand, beschermd tegen de wind. Of de jachthaven, die een andere manier biedt om te genieten van de zee. Wat de reden ook, het feit is dat de bezoeker in Puerto del Carmen, in het zuiden van Lanzarote, een ideaal vindt voor een vakantie waarin elk detail is verzorgd.

Een andere ervaring elke dag in het zuiden van Lanzarote

Puerto del Carmen heeft het meest bruisende nachtleven van Lanzarote: Iedere nacht in bars en pubs is anders dan de vorige. Gedurende de dag kunt u een fiets huren, een van de beste opties om de kust te volgen. Een fietspad dat langs de promenade loopt, verbindt Arrecife met Puerto del Carmen en is een zeer aan te bevelen tour. Wie geniet van winkelen heeft een verscheidenheid aan winkels in de straten en winkelcentra van deze stad in het zuiden van Lanzarote.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045