Puerto Calero

Een haven met alle moderne faciliteiten in Lanzarote

De jachthaven met maritiem sfeer van deze kleine enclave is ook verplaatst naar het vasteland. In zijn lanen regeert eigen rust en goede smaak van een van de mooiste delen van het eiland Lanzarote. Op een gegeven dag kunt u op een jacht te genieten van de zee of een catamaran trip huren naar het Natuurlijk Monument van Ajaches vanuit een ander perspectief te zien. Gelegen in het zuiden van Lanzarote, is Puerto Calero bekend om de hoge kwaliteit van haar diensten.

Exclusieve winkels y restaurants

Wandelend door de straten zie je dat rust het doel is van een vakantie in Puerto Calero. Een goed plan is om te wandelen in de avond tussen de winkels van grote internationale bedrijven voor het diner in Amura restaurant, beschouwd als een van de beste op het eiland. Voor huisvesting, kunnen bezoekers kiezen uit verschillende hotels en luxe villa's die de klassieke look van een zeemansbestemming behouden.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Poort
Localidad
Puerto Calero

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045