Playa Blanca

Toeristische bestemming voor ontspanning in het zuiden van Lanzarote

De ontspannen en rustige sfeer van Playa Blanca in het zuiden van Lanzarote, maakt dit gebied ideaal om te ontspannen. Geniet van de zon of maak een wandeling langs de promenade om te genieten van de zonsondergang zijn goede ideeën om energie te vernieuwen. Deze stad, dicht bij het Nationaal Park Timanfaya en de stranden van Papagayo, heeft een jachthaven van waaruit u kunt een boot kan nemen naar het eiland Fuerteventura.

Geniet van vrije tijd en zee in Playa Blanca

Playa Blanca biedt de mogelijkheid de stranden te vinden met voor elk wat wils en het hele jaar door kan je er gaan. Zeer dichtbij zijn er hotels van alle categorieën en restaurants om op krachten te komen. In de namiddag, de frisse zeeluch opsnuiven, terwijl u geniet aanbiedingen trendy winkels of een verkwikkende koffie als aanvulling op een perfecte stranddag.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045