Costa Teguise

Zonnige stranden, windsurfen en relaxen in het oosten van Lanzarote

Het gevoel van vrijheid dat ademt in de kleine badplaats Costa Teguise, op het oosten van Lanzarote, is perfect om te ontspannen van de zorgen van het dagelijks leven. De vier natuurlijke stranden bieden ruimte voor ontspanning, maar ook voor windsurfen op elk moment van het jaar. De reiziger die in Lanzarote Costa Teguise wil kennen, vindt een perfecte plek om te verblijven want het is dicht bij vele attracties.

Plezier en activiteiten voor alle leeftijden

De rustige sfeer van Costa Teguise wordt geaccentueerd door een wandeling door de straten of Pueblo Marinero, wat een groot gastronomisch aanbod heeft en u kunt een wandeling doen rond de markt, gehouden op woensdag en vrijdag of luisteren naar live muziek bij zonsondergang. De evenementen gewijd aan windsurf die plaatsvinden gedurende het hele jaar zijn een spektakel. Om te gaan met kinderen is het beste strand Jablillo, terwijl voor een sportief genot en ontspannen sfeer het het beste is om de dag door te brengen op de golfbaan.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045