Puerto Naos

Toeristische bestemming om te ontspannen aan de zee

Het toeristische centrum van Puerto Naos aan de oostkust van La Palma, kan worden genoten in drie dimensies. De eerste is door de zee en omringd door boomgaarden van banaanplanten als u op zoek bent naar rust. Naast het strand van Puerto Naos heeft u ook andere nabijgelegen baaien om ontdekt te worden vóór weer kracht op te nemen met smakelijke calamari klaargemaakt in de zone. Dit gezellige en pittoreske dorpje is weg van het massatoerisme, want het is het vooral een lokale resort.

Paragliden en duiken in La Palma

Een andere manier om Puerto Naos te ontdekken, is vanaf de lucht, voor degenen die durven te vliegen in paragliding in één van de zonnigste gebieden in het hele eiland en genieten van eye to eye view met een vogel. En tot slot, onder water: de onderkant van de kustlijn is indrukwekkend voor elke amateur duiker en perfect voor beginners in het duiken. Puerto Naos is dan ook een bestemming met kwaliteitsactiviteiten voor het hele gezin en, bovenal, de vrede.

Localidad
Puerto Naos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045