Los Cancajos

Een perfecte toeristische bestemming in de buurt van de luchthaven

Los Cancajos in het oosten van het eiland La Palma, is een vissersdorp dat zich heeft aangepast aan het toerisme, maar onderhoudt een rustige omgeving. Slechts vijf kilometer van de luchthaven, is het een vrij populaire bestemming voor duikliefhebbers. Een cursus duiken om de schoonheid van de bodem te ontdekken en te ontspannen op het strand van Los Cancajos is een onvergetelijke ervaring die veel toeristen durven te beleven in deze bestemming.

Rust en comfort in La Palma

Voor accommodatie, heeft Los Cancajos verschillende hotels en appartementen, velen van hen vrij dicht bij het winkelcentrum of restaurants van de boulevard. Het is handig om een ruimte te vinden voor een hapje terwijl u winkelt en 's middags wil afkoelen in de zee. In deze restaurants gelegen aan het strand vindt u variatie in lokale en internationale gerechten, en zelfs een café met ramen met uitzicht op de oceaan.

Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
LGTBI
Localidad
Los Cancajos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045