Puerto Rico

De kwaliteit van leven met de zee

Zie de zee in de ochtend, ontbijt bij het strand en geniet van de zon het hele jaar door zijn voordelen die beschikbaar zijn voor iedereen die naar Puerto Rico gaat. Deze plaats van Mogan, in het zuiden van Gran Canaria, is bekend om zijn gezelligheid in witte huizen gebouwd op de berghelling, die neerkijken op het zand. De zee is kalm het hele jaar door, en de haven is de perfecte uitvalsbasis om de haven te benutten en een tocht te maken op een jacht voor dolfijnen.

Strand, restaurants en golf in het zuiden van Gran Canaria

Onder winkelcentra, cafés en pubs zijn er vele mogelijkheden om de smaak van lokale producten te genieten. Een ander voordeel is dat de dichtstbijzijnde golfbaan ideaal is voor beginners in de sport en op slechts vijf minuten rijden. Vervoer voorzieningen en het comfort van het strand maken vele grancanarios komen om de dag door te brengen onder de zon van Puerto Rico.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Poort
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045