Puerto de Mogán

Een rustige buurt in het zuiden van Gran Canaria aan zee

Dit gezellige vissersdorp in het zuiden van Gran Canaria heeft nog steeds de sfeer van een typische wijk aan kust van het eiland. Zijn unieke architectuur contrasteert met de bloemen uit hun tuinen en bruggen die de doorgang tussen kanalen met zeewater toestaan. Bij het bereiken van het strand is het moeilijk niet te liggen om te zonnen of te genieten van een duik in de zee. Zijn kalme wateren maken Puerto de Mogán een uitstekende bestemming voor reizen met kinderen.

Leef een charmante vakantie in de zon

Puerto de Mogan is een van de Europese bestemmingen die een hoger aantal dagen zon per jaar hebben. Dit verklaart het optimisme, rust en vreugde dat de inwoners van deze rustige enclave karakteriseren en verspreidt positieve gevoelens. De idyllische herinneringen aan vakanties uit kindertijd overvallen iedereen bij een bezoek aan deze stad, ofwel een wandeling door de oude stad of zonnebaden langs de kust.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045