Playa del Inglés

Vakanties voor plezier met het hele gezin

Playa del Ingles in het zuiden van Gran Canaria, is de ideale plek om een actieve vakantie te beleven: ideaal voor een wandeling langs het strand of te kajakken. Een goed plan voor de meer actieven is om een jetski voor de lol te huren in de ochtend, eten in een van de restaurants aan de boulevard en een uitstapje te maken naar de duinen van Maspalomas in de avond met de hele familie. En, als je de energie hebt, het nachtleven in één van de erkende clubs in de omgeving.

Bars en strand activiteiten

Het strand is ideaal voor zwemmen en zonnebaden, maar ook voor een drankje in één van de bars, terwijl de kinderen spelen in het zand, de hele dag. Kinderen zullen ook plezier hebben door de kinderactiviteiten aangeboden door vele hotels en pretparken in het gebied. Van Playa del Inglés worden ook excursies georganiseerd om het eiland Gran Canaria beter te leren kennen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Playa del Inglés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045