Maspalomas

Rust tussen de zee en de duinen in Gran Canaria

Er zijn weinig plaatsen in Gran Canaria waar de hemel, zee en zand zo hemels zijn als het strand van Maspalomas, in het zuiden van het eiland. Met een wandeling langs de oude vuurtoren, kunnen bezoekers zoeken in een van de vele winkels in de omgeving of pauzeren om te proeven van het heerlijke, zonder oog te verliezen van de oceaan. De wind en zand creëren elke dag een ander landschap waarin te genieten van een mooie zonsondergangen.

Geniet van een rustig strand in de Atlantische oceaan

Het comfort van het strand en de diensten die bestaan in Maspalomas zorgen er voor dat bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de rust. De unieke sfeer maakt iedereen verliefd die een rustige vakantie wil, en je kan kiezen uit een verscheidenheid aan accommodaties. Duinen stranden lijken op een woestijn waar gevoelens meeslepen, vergeet de stress van het dagelijkse leven en de drukte van de grote steden.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
LGTBI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045