Las Palmas de Gran Canaria - Zona turística

Een strand met drie kilometer in de hoofdstad

In het noordoosten van de hoofdstad van Gran Canaria eiland, is Las Palmas een kosmopolitische stad aan zee gelegen. Het strand van Las Canteras, meer dan drie kilometer lang, is een van de belangrijkste attracties. In aanvulling tot het Auditorio Alfredo Kraus, vind in de omgeving een breed scala van accommodaties, vrije tijd en restaurants. Zijn haven, La Luz, ontvangt niet alleen cruise schepen, maar verbindt de hoofdstad met andere eilanden.

Musea en winkels in het centrum van Las Palmas de Gran Canaria

De historische wijk van Vegueta, de Indiase lucht en smalle geplaveide straatjes, herbergen een aantal van de meest iconische gebouwen van Las Palmas de Gran Canaria: de Canarische Kathedraal, Casa de Colón of Museo Canario zijn niet te missen. Voor de liefhebbers van 'winkelen', heeft de stad heeft verschillende winkelcentra, maar het is raadzaam om te profiteren van het goede klimaat in de stad het hele jaar door en een wandeling te maken door de straten terwijl u geniet van de winkels en etalages.

Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045