Morro Jable

Om op surfstranden te ontspannen in het zuiden van Fuerteventura

Het zeer brede strand van Morro Jable, het toeristische resort gelegen verder naar het zuiden van Fuerteventura, is de ideale plek om te rusten. De uitgestrektheid kan je ontspannen in de hangmat of je kan luisteren naar het geluid van de golven. De wateren van Morro Jable zijn perfect voor beginners voor surfen en laten de tijd voorbij drijven op de surf. Het heb je ook een haven die aansluit op Gran Canaria op een twee uur durende tocht met de boot.

Een plek om te ontspannen in Pájara

De grote verscheidenheid aan accommodaties die Morro Jable heeft, in de gemeente Pájara, maakt het een van de meest populaire vakantieoorden, maar het behoudt de geest van de vissershaven en de essentie van een kustplaats in de Canarische Eilanden. Winkels en restaurants staan langs de wegen met de beste lokale en internationale producten. Toeristen die verblijven in Morro Jable hebben om af en toe op hun horloge te kijken: de tijd lijkt hier te stoppen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Morro Jale

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045