Costa Calma

Een oase in Fuerteventura

Ontspanning en rust worden ingeademd in de badplaats Costa Calma welke eer aan haar naam doet. Gelegen in het zuiden van Fuerteventura, langs het natuurpark van Jandia, is het als een oase in het dorre landschap van het eiland. Het heeft ook hotels en appartementen in verschillende categorieën, zodat je je kunt aanpassen aan wat iedere toerist nodig heeft. Zijn lange strand heeft vele hoekjes om te rusten, maar is ook perfect voor watersport adrenaline.

Windsurfen en rust aan de zee

Windsurfen en kitesurfen zijn twee van de meest populaire sporten in Costa Calma, maar veel bezoekers komen alleen al voor de rust van deze plaats van dromen. Bovendien is het grootste themapark in Fuerteventura dicht bij Costa Calma en biedt de mogelijkheid om een verschillende dag door te brengen met het hele gezin te genieten van de honderden planten en dieren in hun faciliteiten.

Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Costa Cama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045