LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Corralejo

Rust in het onvergetelijke landschap van La Oliva
Corralejo ligt in het noorden van Fuerteventura, net tegenover het eiland Lobos, wiens silhouet aan de horizon een onderdeel is van het landschap van deze toeristische bestemming, zoals duidelijk te zien is. Daarnaast kunt u een bezoek doen aan de haven van Corralejo zelf, van waaruit ook boottochten naar Lanzarote gaan. De maritieme sfeer van de oude stad is ideaal voor een wandeling: rustig en om wijn te proeven en de verse vis aangeboden door de plaatselijke restaurants.
Surfen en kite naast de internationale restaurants
Om fit te worden, gaat er niets boven de praktijk wat surfen of kitesurfen, heel gebruikelijk in delen van Corralejo omdat de omstandigheden perfect zijn voor deze sporten. Samen met zijn witte zandstrand kunt u cafés en restaurants vinden die van pas komen om energie te vernieuwen en te blijven genieten van het mooie weer. Onder de accommodaties vindt u verschillende hotels en uitstekende luxe villa's die deel uitmaken van de toeristische ervaring.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045