Windsurf in Bristol Shooting Gallery

Een ideale plek voor de meest ervaren windsurfers

Bristol Shooting Gallery ligt buiten Corralejo, in het noorden van Fuerteventura. Het succes van deze plek voor windsurf is vooral te danken aan de veeleisende branding, die alleen geschikt is voor de meeste ervaren windsurfers. De linkse golf is zeer constant, terwijl de rechtse golf een korte lengte heeft maar met hoge muren en holle stukken. Voorzichtigheid is geboden bij de zee ingaan en eruit komen, want er doen zich sterke stromingen voor, die het materiaal naar een gevaarlijke zone kunnen trekken.

Genieten van een geavanceerd niveau windsurf op Fuerteventura

De zeebodem bij de Bristol Shooting Gallery is van vulkanisch rif, en de beste wind om in deze zone windsurf te beoefenen komt uit het W-N-NO met golven van W-NW-N. Van deze plek kan meer worden genoten in de winter en de lente en bij laagtij, want dan breekt de golf beter en de toegang tot het water en het eruit komen zijn eenvoudiger. De atmosfeer op deze plek is meer vriendschappelijk: degenen die hier komen zijn sporters met genoeg ervaring die plezier zoeken en zichzelf willen testen.

Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
4
259
13
262
10045