Torviscas

Alle gezelligheid op één plek

Dit strand wordt gezien als een van de meest toeristische stranden van Tenerife, en het is ook een van de breedste stranden van het eiland. Het biedt talrijke faciliteiten zoals douches, strandwachten een reddingsteam, toiletten, restaurants en strandtenten. Het heeft het strand de Blauwe Vlag opgeleverd.

Een "goed bereikbaar strand":

Ideaal voor personen die op zoek zijn naar watersporten en voor eenieder die een cocktail wil drinken op het strand. Het water is kalm vanwege de golfbreker. Het is ook een van de 12 stranden van het eiland dat door het Cabildo van Tenerife is aangewezen als "goed bereikbaar strand", met gereserveerde parkeerplaatsen, aangepaste toegangswegen voor personen met beperkte mobiliteit.

Lengte
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045