PLAYA Playa de Las Américas

Een gezinsvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar strand in het zuiden van Tenerife

In een van de levendigste wijken van Arona, in het zuiden van Tenerife, ligt het strand Las Américas, een strand met goudgeel zand en een halve kilometer lengte. Dit strand is zeer compleet met allerlei voorzieningen: verhuur van ligstoelen en parasols, douches, parkeerplaatsen, een aangepaste toegangsweg voor gehandicapten, strandwachten en het is bereikbaar met het openbaar vervoer... Bovendien biedt de aangename boulevard meerdere winkels en restaurants en is het verbonden met andere nabijgelegen badplaatsen.

Plezier op een strand met alle comfort

Het strand Las Américas is zeer populair bij de plaatselijke bevolking en toeristen omdat dit het hele jaar door kan worden bezocht en er een grote verscheidenheid aan voorzieningen en vrijetijdsactiviteiten beschikbaar is. Na een verfrissende duik gaat er niets boven een heerlijk ijsje op het strand of een spelletje met de kleintjes en genieten van een lunch in een van de restaurants met terras direct aan het strand.

Lengte
500 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
LGTBI
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045