Playa La Jaquita

Een comfortabel strand in het zuiden van Tenerife

Dit strand in het dorpje El Ménado, Granadilla de Abona, ligt op ongeveer 40 minuten rijden van Santa Cruz de Tenerife. Zoals de meeste stranden op het eiland is het zand lichtbruin, een mengsel van zand en rotsen. Het is een comfortabel en rustig strand met een Blauwe Vlag, dankzij de kwaliteit van het water en de voorzieningen.

Een strand voor iedereen

Dit strand van ongeveer 150 meter lengte en 30 meter breedte beschikt over douches, voetdouches en een aangepaste toegangsweg voor personen met beperkte mobiliteit. Voor bezoekers die niet op een rotsachtige bodem willen stuiten wanneer zij het water ingaan, wordt aangeraden naar de rechterkant van het strand te gaan (gericht naar de zee), want daar is de zeebodem zanderig.

Lengte
150
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045