Playa Grande

Goldener Sand und kristallklares Wasser

Playa Grande, gelegen in Arico, is een prachtig en gezellig strand in het zuidoosten van Tenerife. Het fijne en goudgele zand, het kristalheldere water en de spectaculaire uitzichten op de Teide zorgen voor een heel bijzondere omgeving. Het is raadzaam dit strand bij laagtij te bezoeken, aangezien er dan meer plaats is om te wandelen, met de strandbatjes te spelen of gewoon te zonnen en te genieten van een ontspannende duik in de zee, aangezien er doorgaans geen stromingen zijn. Als het windstil is, is dit een prachtig strand waar nauwelijks toeristen komen, enkel de plaatselijke bevolking, vooral in de zomermaanden.

Ontspanning, rust en amusement

Playa Grande verdient ongetwijfeld een bezoek om van al haar charmes te genieten. Het is eenvoudig toegankelijk, er is een kleine parkeerplaats bij de baan om de auto achter te laten en te voet naar het strand te gaan, dat slechts enkele meters verder ligt. Het is ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Meestal zijn er geen redders, maar er is doorgaans ook geen gevaar. Toch is voorzichtigheid geboden bij het zwemmen, zeker met kleine kinderen. Dit is de ideale plaats voor ontspanning, rust en amusement.

Lengte
310
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045