Playa del Duque

Strand- en shoppingdag

Met ongelofelijke turkooizen water en goudgeel zand is het strand Playa del Duque ideaal om te genieten van een heerlijke duik tijdens een fantastische stranddag met het hele gezin. Dit strand ligt in de toeristische zone Costa Adeje, in het zuiden van Tenerife, omgeven door een strandboulevard die het verbindt met meer dan acht nabijgelegen stranden. Hier zijn bovendien enkele van de meest exclusieve hotels van de Canarische Eilanden te vinden. Terwijl de allerkleinsten zich amuseren en zandkastelen bouwen, kunnen de volwassenen gaan shoppen in de nabijgelegen en meest selecte winkels van de zone. De talrijke cafeetjes en restaurants zorgen voor een uitstekend gastronomisch aanbod.

Spectaculaire zonsondergangen

Playa del Duque beschikt over alle nodige diensten en voorzieningen voor het comfort van de bezoeker en de Blauwe vlag waarborgt bovendien de uitstekende kwaliteit van het zeewater en van de diensten en voorzieningen. De bezoekers kunnen hier gebruik maken van douches, toiletten en kleedkamers, ligstoelen en parasols huren en hun auto achterlaten op de parkeerplaats op nauwelijks enkele meter van het strand voor een comfortabel en aangenaam verblijf. Een strandwandeling bij het vallen van de avond geeft een speciaal gevoel dankzij de spectaculaire zonsondergangen, de beste manier om zich te ontspannen en er even helemaal uit te zijn. Een perfecte bestemming voor liefhebbers van de zon, de zee en de nabijheid van een eersteklas toeristische trekpleister.

Lengte
390 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045