Playa De Troya

Een strand met karakter

Dit strand, dat wordt beschouwd als een van de populairste stranden van Tenerife, is eigenlijk in tweeën opgedeeld: Playa de Troya I en Playa de Troya II. Deze twee stranden, die naast elkaar liggen, zijn de oudste stranden van Costa Adeje. Aangezien dit twee stadsstranden zijn, is het er vaak vrij druk, vooral door de nabijheid van hotels en appartementencomplexen.

Plezier met de blauwe vlag

Deze stranden hebben niet alleen een boulevard met winkelcentra, geldautomaten, restaurants en een taxistandplaats in de buurt, maar zijn ook ideaal voor wie op zoek is naar plezier en vermaak dat verder gaat dan de handdoek. De vele voorzieningen omvatten de verhuur van ligstoelen en parasols, douches, voetdouches en toeristische informatie. Bovendien heeft het de onderscheiding van een Blauwe Vlag....

Lengte
650 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rustig water
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045