Playa de Radazul

Een bad met uitzicht op de Valle de Güímar

Het strand van Radazul, ook bekend als Litoral del Rosario, staat bekend om het mooiste panoramische uitzicht op de bosrijke Valle de Güímar in de omgeving. Op slechts 8 km van Santa Cruz de Tenerife en 16 km van de luchthaven Tenerife Noord, is dit een druk strand, hoewel veel rustiger dan andere in de omgeving. Voor wie op zoek is naar een rustige plek om te ontspannen, is dit strand met kristalhelder water ideaal om te zwemmen, hetzij vanaf de kust, hetzij door de open zee op te gaan via de trap op de zeewering die het strand beschermt.

Geen geheimen in kristalhelder water

Geen enkele liefhebber van scuba diving, zwemmen, snorkelen of diepzeeduiken kan het kristalheldere water en de kalme zee van Radazul weerstaan. En voor wie niet nat wil worden, is er een kinderspeelplaats, badplaatsen, kleedkamers en zelfs een zonneterras aan het wandelpad langs de zee. Voor de lunch kunt u terecht in een van de restaurants met terras in de jachthaven, van waaruit personen met beperkte mobiliteit het strand kunnen bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en de stadsbus biedt verschillende lijnen om zowel bezoekers als lokale bewoners naar dit paradijselijke zandstrand te brengen.

Lengte
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Localidad
Radazul

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
1
9
262
10045