Playa de Punta Larga

Een gezinsvriendelijk strand in Candelaria

Tussen de stranden van La Arenita en Las Arenas ligt het 60 m lange Punta Larga. De drie stranden zijn samen ongeveer 230 m lang, waardoor ze ideaal zijn voor hardlopen met uitzicht op zee. Gezien het vulkanische zand met kiezelstenen en keien is het raadzaam om strandschoenen te dragen, hoewel u via een platform van 35 m direct toegang heeft tot de zee. Met een gemiddelde bezetting, behalve in de zomer, wordt dit familiestrand beschermd door een golfbreker zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen.

Donker zand en een turquoise zee

Punta Larga is gemakkelijk te voet te bereiken of via een rolstoelhelling langs de parallel gelegen boulevard met talrijke restaurants. Maar u kunt er ook met de stadsbus of met de auto komen, parkeren in de naastgelegen parkeergarages aan de Avenida Marítima. Een ideaal strand voor wie wil zonnebaden op het zandstrand of op de daarvoor bestemde houten platformen. Samengevat, ideaal voor een dagje strand met alle mogelijke voorzieningen, want in het middengedeelte zijn er een kiosk, toiletten en gratis kleedkamers.

Lengte
60 m
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Candelaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
1
9
262
10045