Playa de Los Patos

Een paradijselijk nudistenstrand in Tenerife

Los Patos is een mythe voor nudisten in de Canarische Eilanden. Gelegen in de spectaculaire vallei van La Orotava, met op de achtergrond de Teide, wordt het vulkanische zand van dit ongerepte strand in de zomer bij eb steeds groter, totdat het één van meest uitgestrekte badzones aan de noordkust van Tenerife blootlegt, net zoals op Fuerteventura. Zelfs wanneer de gebruikelijke golven blijven liggen, is het baden in de heldere en verfrissende wateren in harmonie met de natuur onbetaalbaar. Als een paradijs.

Het strand met het meeste vulkanische zand van de Canarische Eilanden

Dit strand is gelegen in El Rincón, een beschermd landschap van twee miljoen vierkante meter met bananenbomen en drie andere stranden van goede kwaliteit. Alhoewel moeilijk bereikbaar, zijn de aankomst op het warme zand en genieten van de stilte, de eenzaamheid, de majestueuze rotswanden en het uitzicht op het toeristische Puerto de la Cruz als contrast, een inspanning waard. Als daarbij de zee zich heeft teruggetrokken, zijn het pootjebaden, wandelen over de zandvlakten of spartelen in de blootgelegde poelen, de reis naar het eiland best de moeite waard.

Lengte
1 km
Sin vigilancia
LGTBI
Localidad
La Orotava
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
1
9
262
10045