Playa de La Nea

Een van de mooiste stranden van Rosario

Dit onlangs gerenoveerde strand in Radazul wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van het district Rosario. Waarschijnlijk vanwege het 280 m lange en 25 m brede zwarte zandstrand omzoomd door vegetatie. Het hele landschap zelf, de bergen aan de horizon, het licht, het kristalheldere water en zelfs de golfbreker om het baden veiliger te maken zijn gezien de nabijheid een grote attractie voor de lokale bevolking en de toeristen die in Santa Cruz de Tenerife verblijven. Een fantastische plek voor een rondje hardlopen in de zeewind.

Een strand met voorzieningen

Het renovatieproject heeft een impuls gegeven aan een dagje uit op dit strand, want het heeft douches, parkeerplaatsen, looppaden, toiletten, een kiosk-bar en zelfs een speelplaats voor kinderen. Als er geen parkeerplaatsen meer zijn, kunt u parkeren in Radazul en vanaf de rechterkant van het strand oplopen.

Lengte
280 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Localidad
El Rosario

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
1
9
262
10045