Playa de la Arena

3x1: een donker zandstrand met twee zwembaden

De toeristische trekpleister Mesa del Mar is een luxe voor elk gezin dat op vakantie is in Tacoronte, in het noordwesten van Tenerife. In de eerste plaats omdat het deel uitmaakt van het Beschermd Landschap Costa Acentejo en zelfs een archeologische vindplaats is die vanwege de overblijfselen uit het Guanche tijdperk tot cultuurgoed is verklaard. Ten tweede voor het strand van La Arena, dat behalve 350 m lang en 30 m breed, in de zomermaanden een zwembad heeft en een ander het hele jaar door.

Alle toeristische voorzieningen

La Arena is bereikbaar via een bergweg, waarna een kleine tunnel naar het strand leidt. Het gebied heeft voldoende parkeerplaatsen. Degenen die er een dagje zonnebaden en zwemmen beschikken over toiletten en douches zodat ze daarna een wandeling kunnen maken door de buurt, de restaurants, een bescheiden jachthaven en het kapelletje van Ntra. Sra. del Carmen.

Lengte
350 m
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
1
9
262
10045