Playa de El Médano

Eén van de meest bekende stranden onder de bewoners van Tenerife

Aan de zuidkust van Tenerife bevindt zich één van de meest aantrekkelijke stranden voor de bewoners van het eiland: El Médano. Een okerkleurig zanstrand, ondiep water en weinig golven, dat beschikt over alle faciliteiten en services van een stadsstrand. Met de tijd heeft het dorp El Médano zich voor de eilanders ontwikkeld tot een belangrijk centrum van vakantiehuizen en in een plek waar voortdurend windsurfing ern kitesurfing wordt beoefend vanwege de wind, hetgeen zorgt voor lokale vrijetijdsactiviteiten na een warme dag op het strand.

Een zeer toegankelijk stadsstrand voor het gezin in El Médano

El Médano is een familiestrand met de verhuur van ligbedden en parasols, een boulevard met restaurants en zeer goede toegankelijkheid voor gehandicapten dankzij de rampen, stoelen, anfibische krukken en tijdens de zomer zelfs een persoonlijke ondersteuning naar het strand. Het toeristische aanbod van deze kern bevat verschillende appartementen en hotels direct aan het strand, alsmede winkels voor de verhuur van materialen voor de watersport. Dankzij de nabijheid van de jachthaven van El Médano, is er bovendien een zone voor het ankeren van boten.

Lengte
750 m
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045