Playa de Alcalá

Een strand aan zee

Dit grijze kiezelstrand in het district Guía de Isora bevindt zich naast een kade met vissersboten, waardoor het een van de meest pittoreske in de omgeving is. Met ongeveer 30 meter lengte en 15 meter breedte beschikt het over enkele voorzieningen zoals afvalbakken en douches.

Een strand aan zee

De belangrijkste attractie van dit strand is ongetwijfeld de vele restaurants gespecialiseerd in vis- en traditionele gerechten uit de omgeving. Voordat u gaat dineren, raden wij u aan iets langer op het strand te blijven om te genieten van de indrukwekkende zonsondergang met uitzicht op La Gomera dat vanaf het strand zichtbaar is.

Lengte
30 m
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
1
9
262
10045