Los Cristianos

Een goed bereikbaar strand in het zuiden van Tenerife

Playa Los Cristianos ligt in het district Arona in het stadje Los Cristianos, in het zuiden van het eiland Tenerife, en naast de zeehaven die dezelfde naam draagt als de stad. Dit strand heeft fijn goudkleurig zand, perfect om te zonnebaden. U kunt echter ook een ligstoel en parasol huren.

Een goed bereikbaar strand

Dit strand is niet alleen een "goed bereikbaar strand" met toegangspaden tot aan het strand, gereserveerde parkeerplaatsen, douches en aangepaste toegangspaden voor mensen met beperkte mobiliteit, maar het is ook een favoriete plek voor gezinnen, zowel vanwege het kalme water als de sportfaciliteiten Tussen de faciliteiten vindt u op enkele minuten loopafstand verschillende volleybalnetten, een zeilschool en een duikschool.

Lengte
345 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045