Las Vistas

Een toegankelijk strand in Tenerife

Het strand Las Vistas is gelegen in Los Christianos in het zuiden van Tenerife. De kwaliteit van de services hebben ervoor gezorgd dat het gedurende meerdere jaren is toegekend met de blauwe vlag door de Europese Stichting Natuur en Milieu. Het fijne gele zand is toegankelijk voor gehandicapten en kinderwagens en het beschikt ook over douches en toiletten. Het serene water maakt het ideaal voor de kleinsten die er de hele dag kunnen spelen, zowel in zee als in het zand. Voor extra gemoedsrust van de ouders zijn er ook reddingswerkers.

Plezier en vrijetijdsactiviteiten op het strand voor alle leeftijden

Op het bijna één kilometer lange strand van Las Vistas kunt u genieten van lange zonovergoten wandelingen en een schone zee gedurende het hele jaar. Verschillende vrijetijdsactiviteiten, alsmede meerdere strandtenten maken het één van de meest populaire stranden voor toeristen en bewoners in het zuiden van het eiland. Een levendige boulevard met winkels, restaurants en terrassen bij het strand maken uw vakantiedag een gezellige ervaring.

Lengte
850 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rustig water
Localidad
Los Cristianos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045