Las Teresitas

Een strand voor het hele gezin in Santa Cruz de Tenerife

Het strand Las Teresitas is gelegen aan de noordoostkust van Tenerife vlakbij het centrum van Santa Cruz. Met ongeveer anderhalve kilometer lengte beschikt het strand over golfbrekers die het beschermen tegen stromingen en vanwege het kalme water lijkt het meer op een zwembad. De kleinsten kunnen veilig in het water spelen of samen met hun ouders leren zwemmen door te profiteren van het grote gebied waar ze kunnen staan.

Strandtenten in het zand

De palmen en bomen die het strand verfraaien, beschermen de kinderen de hele dag tegen de zon wanneer zij in het gele zand spelen, zandkastelen bouwen en gaten graven. Dit strand beschikt over douches, toiletten en kleedruimtes, alsmede verschillende strandtenten waar u drankjes en hapjes kunt kopen. Het strand heeft tevens een team reddingswerkers die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de badgasten. Er is ook openbaar vervoer en een ruime parkeergelegenheid.

Lengte
1300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rustig water
LGTBI
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045