El Camisón

Een strand op Tenerife dat is aangepast voor rolstoelgebruikers
Het strand El Camisón bevindt zich in Arona, in het zuidelijke deel van het eiland Tenerife. Dit is een strand voor alle doelgroepen, het combineert ontspanning en rust met watersport en vrijetijdsactiviteiten. Het 350 meter lange goudkleurige zandstrand heeft twee golfbrekers die een kalme zee garanderen, waardoor het ideaal is voor de kleintjes. El Camisón beschikt over een toegang voor rolstoelgebruikers, douches en verhuur van ligstoelen en parasols.
Uitrusten op de boulevard van El Camisón
Vanaf het strand van El Camisón zelf en de boulevard heeft u een spectaculair uitzicht op La Gomera en de vaartuigen tussen de twee eilanden. Daarnaast vindt u aan de boulevard meerdere restaurants, terrasjes en winkels waar de toeristen alles vinden wat zij nodig hebben voor een ontspannen dagje strand onder de zon in het zuiden van Tenerife, in een omgeving als die van El Camisón.
Length
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Aguas tranquilas
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045