El Cabezo

Een strand op Tenerife voor de liefhebbers van windsurfen

Deze enclave in het zuiden van Tenerife wordt vaak bezocht door windsurfers en wordt beschouwd als een van de beste stranden in Europa voor deze sport. Hier worden ook gerenommeerde internationale kampioenschappen georganiseerd, zoals de wereldkampioenschappen windsurfen en kitesurfen.

Huisdieren toegestaan

Voor mensen met huisdieren beschikt het strand over een huisdiervriendelijk gebied. Bovendien zijn er parasols, douches en een informatiecentrum dichtbij. Als u iets wilt eten met uitzicht op zee zijn er verschillende restaurants in de buurt die typische gerechten en verse vis serveren.

Lengte
690
Parking
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Puertito de Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045