Abama

Prachtige zonsondergangen

Het strand Playa de Abama is een paradijselijke baai met goudgeel zand en rustig turkooizen water gelegen te Guía de Isora, in het zuiden van Tenerife, vlak bij een van de meest luxueuze hotels van het eiland. Het is een weinig druk bezocht strand waar rust heerst, ideaal om zich te ontspannen, er even helemaal uit te zijn en te genieten van de spectaculaire zonsondergangen met het eiland La Gomera aan de horizon. In het strandtentje is het mogelijk een drankje of aperitiefje te kopen om de ontspannende dag helemaal perfect door te brengen. Deze aangename sfeer is heerlijk om te wandelen en te genieten van de prachtige uitzichten.

Paradijselijke, heel rustige en veilige baai

Deze paradijselijke baai met goudgeel zand is mogelijk een van de mooiste van Tenerife. Het ligt aan de voet van een klif waarop zich bananenplantages uitstrekken, wat voor een prachtig contrasterend geheel zorgt. Het strand Playa de Abama is heel veilig voor kinderen, die hier vlak bij de oever volop in het zand kunnen spelen en genieten van waterpret. Er is een parkeerplaats in de buurt om de auto achter te laten en via een comfortabele trap naar het strand te gaan.

Lengte
100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045