Playa Mujeres

Een strand midden in de natuur op Lanzarote

Een van de meest spectaculaire stranden van Lanzarote is Playa Mujeres, gelegen in het hart van het Parque Natural Protegido de Los Ajaches (Beschermd natuurpark Los Ajaches) Dit fijne witte zandstrand bevindt zich in het zuiden van het eiland en is ideaal voor wie wil genieten van de natuur en ontspannen, afgezonderd van het lawaai van de stad. Playa Mujeres, met 400 meter lengte, heeft weinig golven en wordt daarom bezocht door mensen van alle leeftijden.

Turquoise wateren op het strand Playa Mujeres

De spectaculaire natuur rond dit strand is een mooi voorbeeld van het verlaten landschap van Lanzarote, met een zee die voor de ogen van de bezoeker verandert van turkoois naar intens blauw. Playa Mujeres nodigt uit tot urenlang genieten van de zon en het kalme water. Daarom komen veel bezoekers 's ochtends vroeg met alles wat ze nodig hebben om de dag met familie of vrienden door te brengen. Playa Mujeres beschikt over afvalbakken, parkeerplaatsen en een schoonmaakdienst.

Lengte
395m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Aguas tranquilas
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045