Playa Dorada

Een familiestrand op Lanzarote

Deze 300 meter lange kunstmatige baai ligt in het plaatsje Yaiza, in het zuiden van het eiland Lanzarote. Dit strand is zeer populair bij gezinnen, omdat het gemakkelijk bereikbaar is en het water zeer geschikt is voor kinderen. Met fijn wit zand, beschikt het over talrijke voorzieningen zoals verhuur van ligstoelen, douches en parkeerplaatsen.

Snelle en gemakkelijke toegang

Om Playa Dorada te bereiken, kunt u het beste met uw eigen auto gaan, want er is een grote parkeerplaats. Vanuit de nabijgelegen plaatsen kunt u ook het openbaar vervoer nemen. In de zomer is het een druk strand, dus we raden u aan om vroeg op de dag te komen.

Lengte
300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Aguas tranquilas
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045